Markkinointi ja painettu materiaali

Mottomme on tuottaa sisältöä, joka tukee myyntiä ja markkinointia. Aluksi FPW tutkii ja analysoi sekä pyrkii löytämään sisällön oikean äänen, jonka avulla markkinoit yritystäsi, tuotteitasi ja palveluitasi. Samankaltainen viestintä toimii harvoin kaikille kohderyhmille. Kyse on segmentoinnista. Eri kohderyhmille tuotetaan juuri heille mielenkiintoista sisältöä juuri heille parhaiten sopivien kanavien kautta. Analysoinnin ansiosta sekä kokonaiskuvan hahmottaminen että markkinoinnin eri toimintojen tarvitseman sisällön tuottaminen on helpompaa. Vuosikellossa markkinoinnin toiminnot selkiytyvät edelleen. Hyvin suoritettu segmentointi ja kohdennettu markkinointi parantaa toimintojen tulosten mitattavuutta. On helpompaa analysoida, mikä toimii ja mikä vaatii kehittämistä. Panostuksen tulos tulee näkyä asiakaskontakteina ja tilauksina – eli lisääntyvinä liideinä. Autamme sinua tuottamaan houkuttelevaa sisältöä, oli se sitten näytöllä digitaalisena tai paperilla!

01.

Tekstisisällöt – Copywriting

Autamme laatimaan sisältörikasta ja hakukoneoptimoitua tekstiä verkkosivustolle. Kirjoitamme lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä sosiaaliseen mediaan ja laadimme selkeät esitteet, uutiskirjeet ja lehdistötiedotteet. Olemme vahvasti kaksikielisiä ja muotoilemme sujuvasti tekstejä sekä suomeksi että ruotsiksi. Kauttamme järjestyvät myös käännökset muille kielille, lisäksi tarjoamme ammattikääntäjien oikolukupalveluja. Lähtökohtamme on, että hyvin kirjoitettu teksti on sujuvaa kieltä kaikilla kielillä.

Haluatko julkaista säännöllisesti materiaalia Facebookissa ja Instagramissa? Suosittelemme, että pyydät meiltä teksti- ja kuvapatteriston etukäteen. Valmiita tekstejä on helppo julkaista sopivin väliajoin ja näkyvyys pysyy yllä. Autamme vuosikellon suunnittelussa.

02.

Painetut tuotteet ja taitto

Tarvitsetko esimerkiksi esitteen paperille painettuna tai pdf-muodossa? Me muotoilemme tekstin, teemme taiton ja etsimme sisältöön sopivat kuvat. Hoidamme myös tarjouskyselyt ja toimituksen haluttuun osoitteeseen.

 • Esitteiden, suoramarkkinointikirjeiden, tuoteluetteloiden, vuosikertomusten, lehtien ja kirjojen graafinen suunnittelu ja taitto
 • Käyntikortit ja pienemmät painotyöt
 • Mainokset ja mainossuunnitelma aikatauluineen
 • Asiakaslehdet (artikkelit ja taitto)
 • Suurtulosteiden kuten banderollien, messutaulujen ja roll-upien suunnittelu
 • Painotuotteet kuten lomakkeet ja kaavakkeet vettähylkivälle Rite in the Rain -paperille
 • Postitukset (esimerkiksi asiakaskirjeet ja kutsukortit), sisältää kuorien täytön ja osoitetarrat.
  Toimitamme valmiit kuoret Postin laatikoissa suoraan Postin toimipisteeseen.
03.

Yritysilme ja brändin näkyvyys

Miten haluat, että yrityksesi näkyy? Toimivatko nykyisen ulkoasun värit ja typografia? Näyttäytyykö yrityksesi ehkä hieman erilaiselta riippuen siitä, kuka yrityksessä viestittää? FPW auttaa yhtenäistämään ja tarkentamaan yrityksen profiilia – tai luo kokonaan uuden profiilin – joka toimii sekä digitaalisesti että painettuna. Tämän lisäksi graafinen ohjeistus tukee yrityksen ilmettä, olipa kyse mainoskylttien, asiakastilojen, näyteikkunoiden, messujen tai messuosastojen suunnittelusta.

 • Logo, yrityksen värit ja fontit. Graafisen ohjeiston laatiminen.
 • Autojen, ikkunoiden, kylttien, valotaulujen ja muiden vastaavien teippaukset
 • Messuosastojen suunnittelu ja osaston rakentamisen koordinointi