Tarina

Kivi – sakset – paperi

Oikeasti kivi ei elä, mutta jos eläisi, se voisi kertoa meille paljon! Samoin voidaan sanoa myös markkinointiviestinnästä. Vain hyvin ja monipuolisesti toteutettu viestintä elää, on innovatiivista ja kertoo tarinansa juuri oikealle sidosryhmälle, oikealla tavalla. Hyvien kivien seuraksi tarvitsemme myös sakset ja paperia – sekä rutkasti ideoita punnittavaksi. Pamelan motto onkin, että joka päivä pitää oppia kolme uutta asiaa ja ainakin pari omaa liikeideaa viikossa pitää mielen virkeänä, vaikka ne jäisivätkin pöytälaatikkoon odottamaan kuten kivet luontoon.

Kivi

FPW Firmaservice on vuonna 1996 perustettu markkinointiin erikoistunut yritys. Firman peruskivet ovat luotettava aikataulutus, projektin toteutus ja seuranta sekä hyvät ja luotettavat yhteistyökumppanit. FPW on hyvin verkostoitunut ja työskentelee mielellään freelancereiden ja muiden tahojen kanssa, kuten IT5-tietotekniikan osaajien kanssa. Kivijalkaamme lujittaa lisäksi taloustieteiden tutkinto, finanssi- ja matkailualan sekä monen teknisen alan tuntemus. Oma maahantuontimme tarjoaa taas hyödyllisiä ja kestäviä tuotteita työhön ja vapaa-aikaan.

Sakset

Saksillamme räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun. Työkoneissamme pörrää Adoben viimeisimmät ohjelmistot kuten InDesign, PhotoShop, Illustrator ja Premiere. Kynämme ovat teroitetut ja järjestelmäkameramme on aina lähtövalmiina.

Paperi

Tyhjä paperi tai näyttö on lähtökohtamme. Se on haastava, mutta tuo mahdollisuuden tehdä jotain uutta, joko paperille tai digitaalisesti. Me pystymme toimittamaan sekä painettua että digitaalista materiaalia. Kaikkia kanavia tarvitaan!

Meidän käsissämme paperi muuttuu esimerkiksi esitteiksi, tuoteluetteloiksi, asiakaslehdiksi, vuosikertomuksiksi, ilmoituksiksi, pakkauksiksi ja myyntikirjeiksi. Ovatko nämä porvoolaiset painotalot ja mainosteippaamot jo tuttuja: Porvoon Offsetpaino, tt-urex ja P-merkki. Kannattaa tutustua heidän palveluihinsa!