SAFETY-sinettitarrat

Sinettitarrat – yksinkertainen sinetöintitapa

Sinettitarra suojaa laitteita, näytteitä, laboratorionäytteitä, lähetyksiä ja omaisuutta. SAFETY-sinettitarra tarjoaa yksinkertaisen ja luotettavan tavan valvoa tuotteiden koskemattomuutta. SAFETY -sinettitarran liimaaminen uudelleen paljastumatta on mahdotonta. kolmiokuviointi näkyy jo tarraa irrottaessa. Samalla tarran muovipinta muuttuu läpinäkyväksi. Sinettitarran liima tarttuu erittäin hyvin eri pintamateriaaleihin. Materiaali on pakkasen ja kuuman kestävä. Tarraan voi kirjoittaa kynällä.

SAFETY-sinettitarra räätälöidään tarpeittesi mukaan erikokoiseksi ja erilaisilla painatuksilla, esimerkiksi: teksti, logo, juoksevanumerointi ja/tai EAN-viivakoodi. Tarroja saa tilata myös ilman painatuksia. SAFETY-tarran hintaan vaikuttaa tarran koko, tilausmäärä, tarramäärä rullassa, mahdolliset painatukset sekä muu valmistustekninen toteutus.

Varastokokoja, esimerkiksi:

  • 45×12 mm, 200 tarraa/rulla
  • 150×16 mm, 200 tarraa/rulla

Laboratorinäytteiden sinetöinti:

FPW on pitkään tehnyt yhteistyötä Mekalasi Oy:n kanssa. Yhdessä olemme kehittäneet erilaisia sinettitarraratkaisuja, jotka sopivat esimerkiksi terveydenhuollon tarpeisiin.