Tilausehdot ja toimitusehdot

Verkkokaupan FPW Firmaservice (y-tunnus 1381446-8) liikeidea on tarjota verkkokauppamme kautta paperi- ja kirjoitusvälineitä sekä erikoistarroja kuten sinettitarroja.
Myymme tuotteitamme kaikille täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Kaupassa noudatetaan Suomen kuluttajasuojalain säännöksiä ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta.
Puhelinpalvelumme päivystää arkisin kello 7.30 – 18.00
Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidämme oikeuden hintojen ja kuljetuskulujen muutoksiin.

Tilaus
Tilatessa asiakkaan tulee ilmoittaa täydelliset ja oikeat yhteystietonsa: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Asiakkaan tiedot tallentuvat FPW Firmaservicen asiakasrekisteriin. Noudatamme Suomen henkilötietolakia. FPW Firmaservice ei luovuta henkilötietoja toisille osapuolille.

Maksaminen
Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla tavoilla:
– Verkkopankin kautta (kaikki yleiset suomalaiset pankit)
– Visa- ja Mastercardkortilla
– Laskulla ja osamaksulla
– Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2 Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, www.paytrail.com

Maksu on helppoa, seuraat vaan ohjeita ja valitset sinulle sopivan maksutavan.
FPW Firmaservice vastaa tuotteiden myynnistä, markkinoinnista, reklamaatiosta ja toimittaa tuotteet ostajalle.
Tilauksen jälkeen vahvistamme tilauksen tilausvahvistuksella sähköpostilla. Tilausvahvistuksessa näkyy asiakkaan nimi, asiakkaan yhteystiedot, tilatut tuotteet, tilattujen tuotteiden hinnat, mahdollinen kotiinkuljetus ja lisäksi valittu maksutapa.

Toimitus
FPW Firmaservice pyrkii mahdollisimman nopeaan toimittamiseen ja käsittelee tilaukset 24 tunnin sisällä niiden saapumisesta sekä vahvistamaan asiakkaalle kauppa. Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet 1-4 päivän sisällä. Ensisijaisesti lähetämme kaikki tilauksen tuotteet kerralla. Jos toimitusaika eroaa normaalista, olemme puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä asiakkaaseen.
Posti Oy on jakelijamme. Voit myös valita tuotteillesi joko kuljetuksen lähimpään postiin tai kotiinkuljetuksen, ja sen hinta näkyy kassa-sivuilla.
Posti Oy lähettää saapumisilmoituksen, kun lähetys on lähimmässä Postipisteessäsi. Posti Oy lähettää ensimmäisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Huomioithan että Posti Oy säilyttää paketin 7 päivää, jonka jälkeen palauttavat paketin meille.

Palautus tai vaihto
Tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ALKUPERÄISESSÄ paketissa ja käyttämätön ja muuttumaton.
Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@firmaservice.com tai soittaa 040 550 9806 (arkisin 7.30 – 18.00). Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja tilauksen numero. On myös tärkeää, että ilmoitat palautuksen tai vaihdon syyn. Emme ota vastaan palautuksia josta ei ole ilmoitettu etukäteen. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla.

Lunastamaton paketti
Lunastamatta jätetystä paketista perimme lähetys- ja palautuskulujen suuruisen maksun, ellei erillistä peruutusilmoitusta ole tehty.

Ongelmatilanteet ja reklamaatio
Jos tuote vaurioituu tai paketti katoaa kuljetuksen aikana tai on muuta huomauttavaa lähetyksestä (esimerkiksi tuote ei vastaa tilausta) tulee reklamoidessa olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@firmaservice.com tai soittaa 040 550 9806 (arkisin 7.30 – 18.00). Virheestä on ilmoitettava viimeistään 14 päivän kuluessa paketin saapumisesta. Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja tilauksen numero. Tärkeää on myös että ilmoitat reklamaation syyn. Emme ota vastaan reklamaatiopalautuksia josta ei ole ilmoitettu etukäteen.

Yhteystietomme
FPW Firmaservice
PL 250
FI-06101 PORVOO
Y-tunnus: 1381446-8

Puh. (019) 575 3388
S-posti info@firmaservice.com